Er der en speciel fødselsdag på trapperne, så må du i gang med at planlægge en fest. Inviter alle venner og familie til fødselsdag med boller og lagkage og masser af pynt. Pynten kan du finde hos Amemory.

Fylder du selv år, kan du selv bestemme, hvor meget du vil gøre ud af dagen. Er det dit barn, så bør du gøre noget ud af det. Er det en ven eller et familiemedlem, du arrangerer fest for, så gør også lidt ekstra.

Der skal ikke ret meget til, før du har arrangeret en speciel fødselsdagsfest, som ikke sådan lige bliver glemt.

Planlæg og køb ind

Det første, du skal gøre, er at planlægge festen. Du skal overveje, hvem der skal inviteres – og invitere dem. Du skal tænke på, hvilken mad, der skal serveres – og købe ind til det eller bestille det. Du bør også tænke på, hvordan der skal pyntes op – og købe ind til det.

Det giver nogle gange sig selv, hvem der skal inviteres. Hvordan er dog en anden sag. Du må overveje, om du skal invitere mundtligt, over Facebook eller med en invitation i posten.

Tænk på fødselsdagsbarnet, når du planlægger menuen. Der må meget gerne blive serveret noget mad, som han eller hun godt kan lide.

Pynt op

Ingen fødselsdag uden lidt pynt. Specielt balloner passer godt til en fødselsdag. Du kan finde balloner med teksten ”tillykke” eller tal, der fortæller, hvor gammel fødselsdagsbarnet bliver.

Der hører sig også gerne flag til en fødselsdag. Pynt med flag på guirlander, på tallerkner og servietter, stil flag på bordet og fyld hele rummet med flag.

Med pynt kan du gøre meget ved stemningen. Du kan skabe en festlig stemning, der bringer alle gæster i et dejligt humør. Godt med pynt giver en god fest – for alle gæster og for fødselsdagsbarnet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *