Søgningerne efter leveringstjenesten Wolt er steget markant på kort tid. De har derfor overhalet konkurrenter som Hungry i søgningerne på nettet. I øjeblikket er det kun Just Eat, der bliver søgt mere på. Antallet af søgninger på dem går dog ned ad, mens Wolt fortsætter opad.

Når du ligger derhjemme på sofaen og får lyst til noget nem mad, er der en løsning, der slår alle andre: levering af take away. Du kan bestille på nettet og får leveret direkte til døren. Dermed kan du nemt finde lige præcis den form for mad, du gerne vil have.

Det er der tydeligvis mange, der har benyttet sig ad den seneste tid, hvis vi skal tro på statistikkerne for søgningerne på leveringstjenester på nettet. Der har nemlig været rigtig mange søgninger på emnet. En af de tjenester, der er blevet søgt rigtig meget på, er tjenesten Wolt.

PlaceringBrandsøgeordMånedlige antal søgninger
1just eat268000
2wolt58000
3hungry57000
4early bird11000
5dinnerbooking3000
6roomservice1900
7the fork1100
8takeout450

Bor du i en af de større byer i Danmark, har du sikkert også lagt mærke til deres cykelbude med store, firkantede blå tasker på ryggen. Og sandsynligvis set, at der bliver flere og flere af dem.

Wolt giver de andre baghjul

Det er ikke kun på cyklerne, at Wolt giver de andre leveringstjenester baghjul. Det er også i søgningerne på nettet. I dag er det kun Just Eat, der bliver søgt mere på end Wolt. Men hvor antallet af søgninger på Wolt er stigende, er det faldende for Just Eat.

Konkurrenter som Hungry, der indtil starten af 2020 lå nogenlunde på niveau med Wolt i forhold til antal søgninger, er nu klart blevet slået af dem. Der er simpelthen langt flere, der søger på Wolt end på Hungry. Det på trods af, at antallet af søgninger på Hungry faktisk har været opadgående de seneste måneder.

Orange = Hungry vs Blå = Wolt

Stort udvalg af restauranter

En af grundene til, at så mange er begyndt at søge på Wolt, er, at de har et meget stort udvalg af restauranter, som de leverer fra. Hvis du har lyst til en særlig form for mad, kan andre platforme i nogle tilfælde komme til kort.

Hos Wolt kan du bestille mange forskellige steder fra. Det behøver derfor ikke kun at være mad, du har lyst til. Hvis du har spist en lækker aftensmad, men du får lyst til noget særligt til dessert, vil du kunne bestille det gennem Wolt. De leverer for eksempel fra en række steder, hvor du kan få is eller kage.

Der er altså masser af måder, hvorpå du kan bruge Wolt. Lige meget hvad du bestiller hos dem, kan du dog være sikker på, at du får det leveret hurtigt til din adresse, så du ikke behøver at lette dig fra sofaen.

Bag Wolt står finnen Miki Kuusi:

Testen

Vil du selv prøve levering fra Wolt og finde ud af, om de virkelig skiller sig ud fra konkurrenterne i virkeligheden, så find Danmarks bedste Wolt rabatkode hos HurtigMums.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *