Først kom cyklen. Så kom den elektriske cykel. Men nu er der kommet en løsning til dig der vil fra A til B, mens du har det sjovt. Et elektrisk løbehjul er en morsom og effektiv transportform.

Hurtigt, nemt og super sjovt

Det er ikke bare sjovt, det er supersjovt. Med et elektrisk løbehjul kan du nemt og hurtigt komme rundt. Hvad enten det er på arbejde, i skole eller bare rundt og se byen, så er et elektrisk razor løbehjul det rigtige valg. Det føles som en leg, når du kører rundt, og du oplever byen på en ny måde, fordi du slapper af, mens du kører. Det er slut med at være badet i sved, når du når frem. Med en rækkevidde på op til 65 km på en enkelt opladning kan du nyde turen uden at skulle bekymre dig om, hvorvidt du når frem. Med lys og lygter er du sikker i trafikken, og med en topfart på 20 km/t kommer du hurtigt frem.

Tag børnene med på tur

Der er intet bedre end at tage børnene med på tur ud i den friske luft. Nu kan du gøre det, med dig på dit elektriske løbehjul og børnene på et smart og moderne segboard – se her.

På den måde er det nemt at løsrive børnene fra computerskærmen, og tage dem på rundvisning. Tag ud og hvis dem byen på en ny og sjov måde. Det er så skønt at køre en tur i solskinsvejret, stoppe og få en lækker is og tage turen hjem igen. Og nu kan det gøres helt ubesværet. De smarte segboards kan kobles til børnenes smartphones via en app, hvor de kan styre hvilken farve, lys det skal vise. Så ikke bare er det nemt at komme rundt. Det er også moderne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *